donderdag 13 juli 2017

doelen stellen, maar ook uitvoeren dan....

Als ik iets wil bereiken, dan helpt het mij altijd om boeken te lezen van mensen die datgene al bereikt hebben en er vol vuur over vertellen. Of als ik naar docu's over dat onderwerp kijk. Vaak heeft dat dan te maken met voeding. Groentesapjes bijvoorbeeld of veganistisch eten. De grap is, dat ik er meestal naar kijk met een zak chips (echt de laatste, het moet op) of een reep chocola (ja, maar ik moet eerst gemotiveerd raken).

Het is in elk geval weer zo ver. Ik wil afvallen, meer energie, een beter immuunsysteem en tegelijk wil ik dat ook voor manlief en mijn kindjes. Maar ik wil ook een huishouden op rolletjes en meer ruimte in mijn hoofd door meditatie en...en...en....

Met andere woorden: ik wil weer zoveel dat ik mezelf blokkeer en das echt niet handig. Ik ben vreselijk goed in plannen maken en uitzetten in een tijdspad, maar het schort nogal aan de uitvoering. Perfectionisme heet dat; alles of niets denken en echt, ik ben er een kei in. Lastig hoor...

Dus babysteps: ik ga weer juicen! En het leuke is dat we dat et de hele familie kunnen doen, zonder gedoe (behalve dan de juicer telkens schoonmaken).

let's do this! Morgen begin ik ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten