dinsdag 2 februari 2016

nachtdienstoverpeinzingen

bah. wat een verslaving toch dat suikergebeuren. Denk je nou echt dat ik het volgehouden heb? Nou mooi niet! Maar het mooie is dat je elke keer opnieuw kan beginnen!


Ik ben wel goed bezig met klusjes afwerken. Soms zit alles tegen, dat dan weer wel. Ik dacht: ga de babykaartjes inplakken... is het fotoboek waar ik dat in wilde doen te klein... niet genoeg pagina's. Tja, dan houdt het snel op. Ik wil minimaliseren, maar ben toch wel erg dol op shoppen. OP mijn verlanglijstje staat nu geld voor een ultieme handtas (die ik nog moet zoeken) en een camera.


Verder geef ik nog steeds borstvoeding, al ben ik de nachtvoedingen gaan stoppen. Tussen 0.30-5.30 is de bar dicht. Maar nog maar een maandje en dan is zoonlief al 2 jaar en geef ik dus al twee jaar borstvoeding!!! Ben trots op mezelf!


Over een poosje (volgend jaar pas) gaat zoonlief naar de peuterspeelzaal en dan wil mams weer gaan hardlopen met zombies run. Gewoon weer even aan mijn  conditie werken. Ik weet werkelijk niet wanneer ik dat nu zou moeten doen, tussen werken, knuffelen, slaapjes, het huishouden en gezelligheid met manlief door...Dus momenteel maar even niet. Gewoon zoonlief elke dag even uitlaten en geregeld naar het winkelcentrum lopen (is toch 20 min heen en 20 min terug).


Om me heen zie ik zoveel mensen met goede voornemens rondom afvallen. Toch wil ik niet iedereen volgen, want hoewel ze afvallen, vind ik de manier waarop niet handig; dat past niet in mijn straatje... dus dan ,maar niet volgen op facebook. Weet ik het beter? Nee dat niet, maar dat forcerende gebeuren, iets waarvan ik weet dat ze het niet vol gaan houden, dat is zo demotiverend voor mij. Maar goed, ik mag zelf ook wel weer eens aan de bak, ik kom alleen maar aan! Ben nog niet op het gewicht van voor de zwangerschap, maar toch... het gaat rap die kant op.


NU even geen voornemens... genieten van mijn gezin, mijn leven, mijn successen en de liefde... en dat dat dan met ettelijke kilo's teveel is... dat is dan maar zo! Ik pak nog een bak thee en ga eens even naar beneden bij de andere nachtdiensten zitten... lekker kletsen en dan nog de laatste loodjes... dan zitten mijn nachten er weer op en kan de big jetlag beginnen...


bijna jarig...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten