donderdag 10 september 2015

troep weg, yoga en suikervrij dag 10 :)

Zo, dat ruimt op zeg! Lekker de zolder aangepakt en die is weer logeerklaar. Alle troep is naar de kringloop en de stort. Volgende stap voor de zolder is de meuk achter het schot, maar vooralsnog ben ik tevreden.

Suikervrij dag 10. Het gaat goed. Op dag 7 hadden we even een smokkeldag, omdat we een bruiloft hadden, maar ook daar hebben we ons goed gedragen. Heerlijk gegeten trouwens en het was ook nog eens super gezellig! Mooie bijkomstigheid van dit suikervrije gebeuren: ik ben al een kilo kwijt :)

En dan yoga... gister een proefles gedaan en ik geloof dat ik de juiste docente heb gekozen. Het was een meditatie op zich en dat wil ik graag leren, dus helemaal goed. Voogende week donderdag beginnen de lessen en het mooie is dat ik mijn meditatiekussen ook nog eens kan gebruiken als meditatiekussen :) (Ipv zitkussen).

Morgen is zoonlief 1,5 jaar oud en geef ik dus al 1,5 jaar borstvoeding. En hij groeit als een tierelier, dus dat is helemaal goed :) Hij eet ook best veel trouwens. Maar dat mag wel, dat zien moeders graag.

Voor hem hebben we een schommel van stof gekocht en die hangt nu dus midden in de kamer en dat is echt heel gaaf. Het staat ook gewoon heel gezellig, zo;n kleurig ding. Of het handig is, zo in het pad... dat is nog te bezien, maar vooralsnog hebben we er veel plezier van!

verder weinig nieuws uit het oosten...

dus tot de volgende keer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten