donderdag 27 augustus 2015

Suikervrij

Ik ben al even niet geweest. Druk gehad. Ik heb geminimaliseerd op boekengebied en heb een deel van de zolder vrij gemaakt. 5 september gaan we de zolder omtoveren in een logeerkamer en daarna kan ik op mijn gemak achter het schot duiken om daar de dozen aan te pakken. 

Verder heb ik havermoutmuffins gemaakt, die een doorslaand succes zijn bij manlief en mezelf en zo lang het op een lepeltje gegeven wordt, ook bij zoonlief. 

In september gaan we suikervrij. Ik merk dat ik veel last heb van PMS en suiker  helpt bij veel lichamelijke en psychische  dingen absoluut averechts, dus is dat stap 1. Daarnaast begin ik in september ook met mindfullnessyoga en hebben we nog even lekker vakantie. Wat zal ik relaxed worden!!! Sinds kort ook katjes en ook dat is fijn: lekker aaien. 

Het is echt bijzonder waar overal suiker in zit!!! In brood! Al denk ik dat dat met de gist te maken heeft. Inmiddels zijn we hard op zoek naar suikervrije alternatieven. In die zin dat natuurlijke suikers wel ok zijn. Ik ben heel benieuwd wat het voor mijn huid, PMS en de lijn gaat doen. 

Dus een nieuwe reis bij de reis die we al begonnen waren. Spannend! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten